Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g2448g3304kcal416.1g51.4g166.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g55g211kcal13.2g0g18.1g0g
Rypsiöljy 70g618kcal0g0g69.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 35g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g8269kcal858.8g102.8g509g0g
Valittu annoskoko2620g4135kcal429.4g51.4g254.5g0g
Annoskoko puolitettuna1310g2067kcal214.7g25.7g127.3g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679