Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 1000g445kcal7.3g62.5g0g60g
Porkkanaraaste 200g1000g270kcal6g53g2g25g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g600g2340kcal0g588g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g22g133kcal1.5g12.8g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5244g6376kcal29.6g1432.6g19.4g170g
Valittu annoskoko2622g3188kcal14.8g716.3g9.7g85g
Annoskoko puolitettuna1311g1594kcal7.4g358.2g4.9g42.5g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669