Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 158g606kcal60.7g73g3.6g16.1g
Kaali, valkokaali732g154kcal8.8g24.9g1.5g15.4g
Sipuli (käsittelemätön)237g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Vesi1351g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5247g1731kcal147g235.8g11.8g78.4g
Valittu annoskoko2624g865kcal73.5g117.9g5.9g39.2g
Annoskoko puolitettuna1312g433kcal36.8g59g3g19.6g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437