Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g945kcal0g0g105g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow700g2450kcal56g546g4.2g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5250g11669kcal651.8g1137.4g500.2g41.8g
Valittu annoskoko2625g5835kcal325.9g568.7g250.1g20.9g
Annoskoko puolitettuna1313g2917kcal163g284.4g125.1g10.5g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728