Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g182kcal16.8g9.2g8.2g5.2g
Valittu annoskoko263g91kcal8.4g4.6g4.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna132g46kcal4.2g2.3g2.1g1.3g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.7g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271