Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 104g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Juusto, keskiarvo 21g73kcal5.2g0.1g5.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g63g29kcal2g3g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Voi 60% rasvaa 8.8g48kcal0.1g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g422kcal25g19g25.2g8.2g
Valittu annoskoko263g211kcal12.5g9.5g12.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna132g105kcal6.3g4.8g6.3g2.1g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378