Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 156g60kcal1.6g10.8g0.3g3.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja7g24kcal0.1g5.8g0g0g
Saksanpähkinä 11g74kcal1.6g0.4g7.1g1.7g
Vuohenjuusto President47g121kcal8.9g0.2g9.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g663kcal25.4g38.2g43.2g12.4g
Valittu annoskoko263g331kcal12.7g19.1g21.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna132g166kcal6.4g9.6g10.8g3.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.3g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701