Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Tomaattisose tomaattipyree 7.5g5.7kcal0.3g1g0g0.1g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g564kcal44g19.4g33.2g5.4g
Valittu annoskoko263g282kcal22g9.7g16.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna132g141kcal11g4.9g8.3g1.4g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.7g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883