Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 113g172kcal21.7g0g9.4g0g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Punaviini 19g13kcal0.1g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 10g4.9kcal0.1g0.9g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g437kcal45.8g9.8g20.2g3.2g
Valittu annoskoko264g219kcal22.9g4.9g10.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna132g109kcal11.5g2.5g5.1g0.8g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260