Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali146g31kcal1.8g5g0.3g3.1g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g18g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0g
Aurajuusto12g40kcal2.3g0g3.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g613kcal30.4g14.8g47.8g6.2g
Valittu annoskoko264g306kcal15.2g7.4g23.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna132g153kcal7.6g3.7g12g1.6g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072