Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Nakki, keskiarvo 54g125kcal6.1g0.6g11.1g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g134g40kcal2g6g0.5g3.4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g36g16kcal0.1g3.9g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g36g57kcal0.8g1.4g5.4g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g2.7g5.9kcal0.2g0.7g0.3g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g511kcal18.4g25.4g36.8g7g
Valittu annoskoko264g255kcal9.2g12.7g18.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna132g128kcal4.6g6.4g9.2g1.8g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190966