Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta12g31kcal0.9g5.7g0.6g0.6g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g6.8g25kcal0.9g4.9g0.2g0.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%42g25kcal1.3g3g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g173kcal19.8g0g10.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Basilika, tuore21g8.3kcal0.6g1g0.2g0.8g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g21g71kcal5.2g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g718kcal60.8g32.8g38.2g4.8g
Valittu annoskoko264g359kcal30.4g16.4g19.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna132g179kcal15.2g8.2g9.6g1.2g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159