Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1755g1880kcal405.3g0g26.3g0g
Currytahna punainen140g365kcal2.9g12.8g33.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]597g2014kcal71.6g0g220.7g0g
Aurajuusto140g477kcal28.1g0g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g9471kcal1015.8g25.6g642.8g0g
Valittu annoskoko2632g4735kcal507.9g12.8g321.4g0g
Annoskoko puolitettuna1316g2368kcal254g6.4g160.7g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996