Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto450g1528kcal89.9g0g130.4g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Parsakaali brokkoli 1498g525kcal69.2g29.2g4.5g37.5g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)60g162kcal7.2g7.8g11.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g300g953kcal6.9g9g98.9g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5274g6583kcal358.6g130.6g492g86.4g
Valittu annoskoko2637g3291kcal179.3g65.3g246g43.2g
Annoskoko puolitettuna1319g1646kcal89.7g32.7g123g21.6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036