CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 46g150kcal4.8g27.8g1g4.5g
Kauralese 4.5g16kcal0.8g2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 9g79kcal0g0g9g0g
Arla Apetina Feta 3%33g37kcal6g0.7g1g0g
Paprika vihreä 17g3.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Pinaatti 8.3g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 25g57kcal5.6g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g750kcal37g72.8g30.4g14.4g
Valittu annoskoko264g375kcal18.5g36.4g15.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna132g188kcal9.3g18.2g7.6g3.6g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327