Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g908kcal44g13g75g4.4g
Valittu annoskoko264g454kcal22g6.5g37.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna132g227kcal11g3.3g18.8g1.1g
Arvot/100g100g172kcal8.3g2.5g14.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530