Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g107kcal0g0g12.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 9g6.3kcal0.1g1g0.1g0.3g
Mustapippuri 2.9g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 240g308kcal49.8g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g861kcal100.4g4.2g48.6g2.2g
Valittu annoskoko264g430kcal50.2g2.1g24.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna132g215kcal25.1g1.1g12.2g0.6g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200