Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g44g84kcal8.3g0g5.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g96g53kcal3g6.2g1.9g0g
Purjosipuli 58g13kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.9g5kcal0.2g0.9g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g395kcal25.2g17g24.8g2.4g
Valittu annoskoko264g198kcal12.6g8.5g12.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna132g99kcal6.3g4.3g6.2g0.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333