Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 58g77kcal1.5g1.9g7g0g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Korppujauho 15g54kcal1.5g10.9g0.2g0.8g
Tomaatti, tuore29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g745kcal57.6g29.6g43.2g3g
Valittu annoskoko264g372kcal28.8g14.8g21.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna132g186kcal14.4g7.4g10.8g0.8g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425