Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g18g64kcal2.2g13g0.4g0.6g
Ruisjauho Pirkka15g46kcal1.5g9.2g0.3g2.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka32g109kcal4.1g20.8g0.9g1.3g
Kuivahiiva, annos 11g1.9g6.9kcal0.9g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.9g71kcal0g0g7.9g0g
Heinz ketsuppi16g16kcal0.1g3.8g0g0g
Chilikastike (Hp)2.6g3.5kcal0g0.8g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti58g81kcal10.4g0.6g2.9g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka24g14kcal0.1g3.3g0g0.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%35g100kcal10.8g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1115kcal65.8g104.6g45g9g
Valittu annoskoko264g558kcal32.9g52.3g22.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna132g279kcal16.5g26.2g11.3g2.3g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890