Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 131g148kcal27.8g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g313kcal56.6g2.6g7.8g0.8g
Valittu annoskoko264g156kcal28.3g1.3g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna132g78kcal14.2g0.7g2g0.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564