Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 113g220kcal21g0g15.2g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g47g16kcal1.1g2.2g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%38g30kcal1.2g2.3g1.9g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g624kcal48.2g14.2g41.2g0.8g
Valittu annoskoko264g312kcal24.1g7.1g20.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna132g156kcal12.1g3.6g10.3g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329