Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 36g41kcal7.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g157kcal17.4g14.8g2.4g2.4g
Valittu annoskoko264g78kcal8.7g7.4g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna132g39kcal4.4g3.7g0.6g0.6g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600