Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow75g15kcal0.7g2.6g0.3g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Paistijauheliha 10%70g120kcal14.1g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g365kcal32g16.6g19g2.4g
Valittu annoskoko265g182kcal16g8.3g9.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna132g91kcal8g4.2g4.8g0.6g
Arvot/100g100g69kcal6g3.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541