Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste500g125kcal4.5g24g1.5g14.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g9081kcal442g130.8g750.2g46.6g
Valittu annoskoko2640g4541kcal221g65.4g375.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna1320g2270kcal110.5g32.7g187.6g11.7g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530