Suklaaganache

130 g tummaa suklaata (Pandan Tumma suklaa)
2 dl vispikermaa.

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa (kannattaa jättää hiukan suklaata sulamatta ja antaa sulanneen suklaan lämmön sulattaa loppuun, suklaa nimittäin palaa helposti ja on silloin ihan pilalla).

Vispaa kerma vispaimella.

Kaada sulannut suklaa ja sekoita.

Annostele tarjoilukulhoihin.

Voit tarjoilla heti, jolloin ganache on vielä vaahtomainen tai laittaa jääkaappiin, jolloin se kovettuu tuhdimmaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Chan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl1600g5440kcal32g43.2g576g0g
Hurmaava tumma suklaa (Panda), annos 130g1040g5346kcal51g551.2g322.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g21571kcal166g1188.8g1796.8g0g
Valittu annoskoko2640g10786kcal83g594.4g898.4g0g
Annoskoko puolitettuna1320g5393kcal41.5g297.2g449.2g0g
Arvot/100g100g409kcal3.1g22.5g34g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121925