Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 300g989kcal30.3g174.1g10.5g34.5g
Vehnäjauho puolikarkea 900g3088kcal91.7g630g10.8g31.5g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g28g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 125g1105kcal0g0g125g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g10609kcal244g1668.2g292.6g132g
Valittu annoskoko2640g5305kcal122g834.1g146.3g66g
Annoskoko puolitettuna1320g2652kcal61g417.1g73.2g33g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098