Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1790g3963kcal313.2g0g304.3g0g
Kananmuna kuoreton 246g351kcal30.8g0.7g25.2g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka201g362kcal10.1g13.5g30.2g6g
Sipuli (kuorittu)403g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g9571kcal718.6g67g721g25.6g
Valittu annoskoko2640g4786kcal359.3g33.5g360.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna1320g2393kcal179.7g16.8g180.3g6.4g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333