Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton998g6568kcal259.5g109.8g588.9g20g
Canderel makeutusjauhe50g192kcal1.4g46.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 120g443kcal22.2g13.2g26g36.4g
Kookoshiutale 175g1154kcal14.2g11.2g112.7g28.5g
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)998g4282kcal758.6g49.9g109.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g25277kcal2111.8g461.2g1674.8g169.8g
Valittu annoskoko2640g12638kcal1055.9g230.6g837.4g84.9g
Annoskoko puolitettuna1320g6319kcal528g115.3g418.7g42.5g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892