CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 457g1499kcal48.3g277.5g10.1g45.3g
Kauralese 45g162kcal8.1g20.5g3.5g7.9g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 249g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 90g794kcal0g0g89.8g0g
Arla Apetina Feta 3%333g366kcal59.8g6.6g10g0g
Paprika vihreä 166g35kcal1.6g4.2g0.5g3.2g
Paprika keltainen 249g75kcal2.3g12.7g0.5g5g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.6g0.7g6.3g
Pinaatti 83g11kcal1.3g0.3g0.2g1.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Chili paprika punainen42g17kcal0.8g3.7g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaatti 249g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 249g573kcal56.1g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g7500kcal369.4g727.4g307.2g147.2g
Valittu annoskoko2640g3750kcal184.7g363.7g153.6g73.6g
Annoskoko puolitettuna1320g1875kcal92.4g181.9g76.8g36.8g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327