Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1440g3276kcal273.6g0g244.8g0g
Hapukoor (Tere)240g286kcal7g10.6g24g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g144g43kcal1.4g5.8g0.4g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g144g490kcal25.9g0g41.8g0g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g648kcal0g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g10498kcal696.8g77.6g822g11.8g
Valittu annoskoko2640g5249kcal348.4g38.8g411g5.9g
Annoskoko puolitettuna1320g2625kcal174.2g19.4g205.5g3g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014