Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen156g440kcal17g75.8g10.6g4.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g53g212kcal2.9g2.3g21.2g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g56g217kcal8.4g1.7g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g1738kcal56.6g159.6g102.8g9.6g
Valittu annoskoko265g869kcal28.3g79.8g51.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna133g434kcal14.2g39.9g25.7g2.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890