Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g31g113kcal8.7g0.6g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g831kcal53g21.6g59.6g4g
Valittu annoskoko265g416kcal26.5g10.8g29.8g2g
Annoskoko puolitettuna133g208kcal13.3g5.4g14.9g1g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318