Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g83g137kcal16.6g0g8.3g0g
Herkkusieni 46g7.3kcal1g0.1g0.2g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g104g36kcal1.7g7.2g0.1g1.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g11kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Soijakastike 3.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz8.3g8.6kcal0.1g2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g501kcal40.6g26g26.4g5g
Valittu annoskoko265g250kcal20.3g13g13.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna133g125kcal10.2g6.5g6.6g1.3g
Arvot/100g100g95kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726