Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 110g42kcal0.9g8.5g0.2g2g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g44g54kcal1.4g1.8g4.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g206kcal5g21g10.8g4g
Valittu annoskoko265g103kcal2.5g10.5g5.4g2g
Annoskoko puolitettuna133g52kcal1.3g5.3g2.7g1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153