Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g51g151kcal7.1g0.5g13.3g0.3g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g66g17kcal0.7g2g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g336kcal15.6g5g26.8g0.6g
Valittu annoskoko265g168kcal7.8g2.5g13.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna133g84kcal3.9g1.3g6.7g0.2g
Arvot/100g100g63kcal2.9g0.9g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421