Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto88g167kcal6.8g3g14g0g
Katkarapu, rainbow110g110kcal25.2g0g1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g66g69kcal2.3g13.3g0.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g690kcal68.6g32.6g31.4g2.6g
Valittu annoskoko265g345kcal34.3g16.3g15.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna133g173kcal17.2g8.2g7.9g0.7g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265