KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g44g48kcal7.9g0.7g1.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g19g47kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g358kcal28.6g24.8g15.4g6.8g
Valittu annoskoko266g179kcal14.3g12.4g7.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna133g90kcal7.2g6.2g3.9g1.7g
Arvot/100g100g67kcal5.4g4.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146