Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 32g44kcal6g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g3.8g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g198kcal18.4g14.2g6.6g5g
Valittu annoskoko266g99kcal9.2g7.1g3.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna133g50kcal4.6g3.6g1.7g1.3g
Arvot/100g100g37kcal3.5g2.7g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442