Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g150g255kcal28.5g0g15g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.1g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Pekoni, paistettu 38g193kcal6.2g0g19g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso1.1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1017kcal91.6g3.8g69.8g0.6g
Valittu annoskoko265g509kcal45.8g1.9g34.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna133g254kcal22.9g1g17.5g0.2g
Arvot/100g100g192kcal17.3g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313