Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 142g42kcal1.3g6.4g0.6g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g5.6g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Oltermanni 17%19g51kcal5.6g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g543kcal46.6g14.2g32g5.4g
Valittu annoskoko266g272kcal23.3g7.1g16g2.7g
Annoskoko puolitettuna133g136kcal11.7g3.6g8g1.4g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235