Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g82g165kcal16.5g0g10.7g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)2.5g17kcal0g0g1.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g41g28kcal0.7g6.1g0g0g
Suolapähkinä 1.1g6.7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow134g54kcal2.8g9.1g0.5g4g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g583kcal41.2g31g31.6g8.2g
Valittu annoskoko265g291kcal20.6g15.5g15.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna133g146kcal10.3g7.8g7.9g2.1g
Arvot/100g100g110kcal7.8g5.8g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722