Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g188g669kcal12.2g60.3g43.3g3.4g
Taloussuklaa, Fazer57g291kcal2.2g31.6g16.9g3g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1978kcal34g184g124.6g12.8g
Valittu annoskoko266g989kcal17g92g62.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna133g495kcal8.5g46g31.2g3.2g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.7g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745