Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g226g75kcal1.4g12.7g0.5g5.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)20g128kcal0g0g14.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 18g60kcal0.1g14.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g525kcal3g54.6g29.4g11.2g
Valittu annoskoko266g262kcal1.5g27.3g14.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna133g131kcal0.8g13.7g7.4g2.8g
Arvot/100g100g99kcal0.6g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498