KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.23g82kcal1.6g16.6g0.8g1.4g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g63g81kcal11.3g0.8g3.4g0g
Findus wokki Classic 500G52g16kcal1g2.6g0.3g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g2.6g22kcal0g0g2.6g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g42g25kcal0.4g2.2g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g450kcal28.6g44.4g17.6g3g
Valittu annoskoko266g225kcal14.3g22.2g8.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna133g113kcal7.2g11.1g4.4g0.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865