Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1065g811kcal20g165.1g2.1g10.7g
Rasvaton maito viro (Alma)295g97kcal10g13.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 693g2379kcal70.7g485.3g8.3g24.3g
Ohrajauho 293g960kcal24.2g188.9g5.9g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5312g9332kcal323.2g1708.2g93g114.6g
Valittu annoskoko2656g4666kcal161.6g854.1g46.5g57.3g
Annoskoko puolitettuna1328g2333kcal80.8g427.1g23.3g28.7g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369