Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 901g4640kcal148.1g0g456.7g0g
Herkkusieni 240g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Pasta Torino tumma751g2628kcal135.2g443g29.3g45.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)601g511kcal6g21g42g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5316g15723kcal592.8g945.2g1058.2g103g
Valittu annoskoko2658g7862kcal296.4g472.6g529.1g51.5g
Annoskoko puolitettuna1329g3931kcal148.2g236.3g264.6g25.8g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201