Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 516g393kcal9.7g80g1g5.2g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Purjosipuli 34g7.8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g28kcal2g0.5g2g0g
Nakki,popsi grillinakki548g1419kcal65.8g30.7g115.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5316g3785kcal159.2g238.6g237.2g20g
Valittu annoskoko2658g1892kcal79.6g119.3g118.6g10g
Annoskoko puolitettuna1329g946kcal39.8g59.7g59.3g5g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754