Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 174g19kcal1g2.4g0.2g1.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 87g115kcal2.3g2.8g10.4g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g283kcal6.6g14g21.2g2.4g
Valittu annoskoko266g141kcal3.3g7g10.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna133g71kcal1.7g3.5g5.3g0.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021