Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 38g37kcal1.2g7.5g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 22g85kcal0.5g0.5g9.2g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima22g85kcal6.3g0g6.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g765kcal50.6g26.2g49.8g4.6g
Valittu annoskoko266g383kcal25.3g13.1g24.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna133g191kcal12.7g6.6g12.5g1.2g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429